Mijn eerste blogbericht

Welkom op mijn blog!

 

Dit is mijn eerste bericht, en ik weet nog niet precies waar ik allemaal over zal gaan schrijven. Ik ben deze blog begonnen als een hobby die ik kan uitoefenen naast mijn dagelijks werk als onderzoeker. Ik vind het altijd leuk om blogs van anderen te lezen, en zelf hou ik ook van schrijven en van het maken van foto’s. Op een gegeven moment dacht ik: waarom dan niet zelf een blog beginnen? Ik heb er lang over getwijfeld, want ja, zo ontzettend interessant is mijn leven nou ook weer niet. Aan de andere kant, verhalen van gewone mensen spreken mij altijd juist het meeste aan: wat een geruststelling dat zij ook niet alles in hun leven al ‘figured-out’ hebben! En het is altijd leuk om een kijkje in het leven van iemand anders te nemen. Dus laat deze blog naast een plezierige afleiding van je dagelijkse beslommeringen, ook een geruststelling voor je zijn ;-).

Verder leek het me al een tijd erg leuk om een plek te hebben waar we al onze reisverhalen en ervaringen kunnen delen – in eerste instantie met familie en vrienden, maar wie weet hebben anderen er ook wel wat aan! Over bepaalde plaatsen kunnen we zeker een aantal goede tips geven, of onze reisschema’s delen. Daarnaast ben ik de laatste jaren ook veel bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling, en heb ik hier veel boeken over gelezen. Het leek mij leuk om daar wat inzichten uit te delen, en te schrijven over hoe ik dit toepas in mijn dagelijks leven. Ik hou ervan om te koken en te bakken, en hoewel ik meestal degene ben die recepten van anderen opzoekt en maakt, zal ik kijken of ik hier ook eens een recept van mezelf kan plaatsen. En anders toch tenminste een keer een review van een recept schijven, zodat ik je kan vertellen welke ik kan aanraden (of welke niet).

Afijn, dat was het voor vandaag! Gisteren hebben we een hele leuke avond gehad met vrienden die bij ons kwamen eten, en vandaag hebben we het ontwerp van ons trouwalbum gekeken. Hoe was jullie weekend? Een fijne zondagavond nog!

1 thought on “Mijn eerste blogbericht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *